E Le Mafai ona Fa'asoa le Lomitusi Ona o le Sese Igoa

I le feso'ota'iga fa'apitonu'u a le kamupani (LAN), e feso'ota'i le masini lomitusi leisa Cannon i le komepiuta e tasi ma fa'atulaga e fa'asoa atu i isi komepiuta i luga o le feso'ota'iga i lalo o le igoa fa'asoa "Cannon." Na fa'afuase'i, i se tasi aso, ua le toe galue le lomitusi feso'ota'iga, e ui o lo'o fa'aauau pea ona galue le lomitusi i le lotoifale e aunoa ma se fa'alavelave. I luga o komepiuta mamao, o le ata lomitusi e foliga fa'aefuefu, ma o lona tulaga o lo'o tumau pea "le initaneti."

O le komepiuta e fesoʻotaʻi saʻo i le lomitusi e mafai ona lolomi e aunoa ma ni faʻafitauli, e faʻaalia ai e leai se faʻaogaina o meafaigaluega i le lomitusi lava ia. E le gata i lea, pe a matamata i punaoa faʻasoa ma lomitusi e ala i le "Network Neighborhood" i luga o isi komepiuta, o loʻo faʻaalia saʻo, e faʻaalia ai o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o loʻo galue masani.

I le masalomia o le uafu lolomi atonu o le faafitauli, sa faaopoopo le uafu lolomi feso'ota'iga i meatotino lomitusi. O le uafu fou na faʻaopoopoina ma le manuia ma e tutusa ma le uluai, ae o fesoʻotaʻiga lolomi na tumau pea ona le mafai. I le siakiina ma le faaeteete o faamatalaga a le lomitusi i le “Network Neighborhood,” na iloa ai o le igoa o le lomitusi e le o “Cannon” ae o le “Cannon” ma se avanoa faaopoopo i le pito. O le aveeseina o lenei avanoa ua toe fa'afo'i ai galuega masani lomitusi.

Mai lenei mea na tupu, e mafai ona faaiʻuina e ui e mafai e le lomitusi ma faila igoa ona aofia ai ma le le iloa se avanoa i le pito, pe a faʻaopoopoina se pusa lomitusi fesoʻotaʻiga, e faʻamatalaina e le komepiuta le avanoa i le pito o le igoa o se tagata le aoga ma lafoai, e taʻitaʻia ai. i se le fetaui i le igoa lomitusi moni ma i'u ai i le le mafai ona lolomi.


Taimi meli: Me-28-2024