Fa'aaliga o lomitusi a le kamupani

O fa'aaliga lolomi ose ituaiga fa'apitoa o fa'asalalauga fa'asalalau. I le tulaga o le natura o le faʻasalalau, lomitusi faʻaaliga e tutusa ma le faʻatau atu, faʻatau ma isi auala o le faʻasalalauga. E ala i le lolomiina o faʻaaliga, tagata faʻatau ma tagata faʻatau e sainia se fefaʻatauaʻiga e faia ai se faʻatau. Ae ui i lea, o loʻo i ai foi i le faʻaaliga lomitusi lona lava faʻapitoa, lea e ese mai isi faʻasalalauga faʻasalalau. Pe o fefaʻatauaʻiga i fafo, pisinisi, poʻo lumanaʻi, ma isi, o ia lava o se fesoʻotaʻiga i le faagasologa o fefaʻatauaiga; pe i le tulaga (pisinisi ma fefaʻatauaʻiga), poʻo le uiga o (futures) i luga o fefaʻatauaiga masani, e tatau ona tatou faʻatau muamua oloa, ona faʻatau atu lea.

O faʻaaliga lolomi, i le isi itu, e le o se fesoʻotaʻiga vavalalata i le faagasologa o fefaʻatauaiga; latou te tuʻuina atu naʻo se siosiomaga mo tagata faʻatau ma faʻatau, lea e oʻo saʻo ai le fefaʻatauaʻiga i le va o le faʻatau ma le faʻatau. I totonu o alamanuia ma aʻoaʻoga, e toʻatele tagata e manatu i le lolomiina o faʻaaliga o se auala fesoʻotaʻi. O meatotino autu e lua o faʻaaliga lomitusi o faʻaaliga ma faʻasalalauga. O fa'aaliga lomitusi fa'apolokiki ma fa'aleaganu'u e mafai ona fa'avasegaina o fa'asalalauga feso'ota'iga.

Lolomi galuega faatino

E ui lava o le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga lolomi faʻaaliga o loʻo i ai foi le galuega ma le matafaioi o fesoʻotaʻiga, ma e mafai ona faʻaaogaina e avea o se faʻasalalauga. Ae i le tulaga o lona matafaioi autu ma le natura, tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga lolomi faʻaaliga o se maketi faʻapitoa, o se auala o fefaʻatauaiga, nai lo se auala o fesoʻotaʻiga, e tatau ona maitauina o lenei tusi e faʻapitoa i le suʻesuʻeina o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga pisinisi, o lo'o fa'asino tonu ai le fa'aaliga lolomi i le natura o le fa'aaliga lomitusi fefa'ataua'iga.

Lelei

O a matou sapalai lomitusi ma le tele o taunuuga o loʻo i totonu o le potu faʻaaliga, ioe, e sili atu nai lo lena, e masani lava o le tele o galuega poʻo oloa maeʻa e manaʻomia ona avea ma loli tetele e tosoina ai le uta, o iinei e mafai e le kamupani ona tuʻuina atu ata e le tele. fa'aaliga auiliili.
Fa'aaliga lomitusi o se ituaiga o fefa'ataua'iga tau tamaoaiga e iai uma le fa'atauga ma fa'aaliga. I aso anamua, sa iai sona sao tāua i fefaatauaʻiga tau tamaoaiga; i aso nei, o loʻo faʻaauau pea ona faia se sao i le tele o itu, e aofia ai le tamaoaiga ma agafesootai o vaega macro ma le matafaioi o vaega laiti o pisinisi maketi. Fa'aaliga lomitusi o se ituaiga o fefa'ataua'iga tau tamaoaiga (circulation), lomitusi fa'aaliga o le auala autu lea o fefa'ataua'iga o le tamaoaiga o tagata o se tasi lea o auala taua, lomitusi fa'aaliga fa'alavelave i galuega tau tamaoaiga a Saina, i le tulaga o le fa'asalalauina ma fa'amatalaga e faia ai se sao taua. i le fanua, ua avea ma maketi oloa taua, maketi tekinolosi, maketi faamatalaga ma le faalauiloaina o maketi tupe faavae.

Galuega faatufugaga


Taimi meli: Iuni-06-2024