Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
Vaega o oloa
Oloa Fa'apitoa

Pigment Ink Cartridge T7931-T9734 mo Epson Printers

Fa'ailoaina o le Pigment Ink Cartridge T7931-T9734 series mai Dongguan Ocinkjet Digital Technology Co., Ltd. O lenei fa'asologa o pusa vaitusi sili ona lelei ua mamanuina faapitoa mo lomitusi Epson, fa'aaogaina vaitusi fa'avae pito i luga o le pigmenti mo lolomi ma le umi. Fa'atasi ai ma le fa'alavelave mata'utia, o nei kalama e tu'uina atu ai le tulaga mata'ina lomitusi mo tusitusiga ma fa'ata'ita'iga, ma fa'aatoatoaina mo fa'aoga eseese. E fetaui ma le tele o fa'ata'ita'iga lomitusi Epson, o le T7931-T9734 fa'asologa e fa'amautinoa le fa'atuatuaina o le fa'atinoga ma le umi o taunu'uga. Lelei mo faʻapolofesa ma tagata fiafia, o nei kalama e maua ai se fofo lelei mo i latou o loʻo sailia le maualuga o le lomitusi ma le umi o le ola ia latou galuega. Tofo i le eseesega ma le tautinoga a Ocinkjet i le tulaga maualuga i tekinolosi lomitusi numera

Fa'amatalaga o oloa

Nofoaga na Afua mai ai

Guangdong, Saina

Ituaiga

Pusa vaitusi

Fa'aaliga

Fegalegaleai

Lanu

BK,C,M,Y

Igoa Fa'ailoga

Inkjet

lomitusi fetaui

EPSON WF5113/WF5623

Igoa Oloa

T7931-T9734 pusa vaitusi talafeagai ma vaitusi Pigment ma pu mo Epson

Ituaiga Kamupani

Ta'imua gaosiga i Saina

Tulaga lelei

100% Fa'amalieina Fa'amalieina

Ituaiga vaitusi

Vaitusi Pigment Totonu

Chip

Chip 100% Fegalegaleai & Mausali

Fa'aaliga oloa

84.jpg85.jpg

O le Pigment Ink Cartridge T7931-T9734 o se faasologa o pusa vaitusi sili ona lelei ua fuafuaina mo lomitusi Epson. Latou te fa'aogaina le vaitusi fa'avae pigmenti e maua mai ai ata olaola ma anagata ma sili ona lelei le tete'e. O nei kalama e sili ona lelei i tusitusiga ma ata lolomi, e faʻaogaina ai mo le tele o talosaga. E fetaui lelei ma le tele o faʻataʻitaʻiga lolomi Epson, faʻamautinoa le faʻatuatuaina o le faʻatinoga ma le umi o faʻamaumauga lolomi, ma avea ai ma filifiliga sili mo tagata faʻapolofesa ma tagata fiafia.

Fa'atomuaga a le Kamupani

Dongguan Aocai Digital Technology Co., Ltd. o se atinaʻe faʻatekonolosi maualuga faʻapitoa i suʻesuʻega, atinaʻe, gaosiga, faʻatau, ma le tautua o lomitusi talafeagai. Fa'atūina i le 2010, o oloa a le kamupani e aofia ai inks, ink cartridges, ma isi, e fetaui lelei ma le tele o ituaiga lomitusi ma e ta'uta'ua i lo latou tulaga maualuga, tamaoaiga, ma le fa'aleleia o le si'osi'omaga. O le tausisia o le mataupu faavae o le "manumalo i le maketi ma le tulaga lelei, manumalo atinae ma le tauleleia", ua tuuto le kamupani i le tuuina atu o tagata faatau i fofo atoatoa mo le lomitusi consumables.

9.jpg

8.jpg