"Lomitusi e leai se vaitusi": E taulamua tagata soifua i le faʻaaogaina o tekonolosi nano-spray e faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o mea lomitusi.

I se tulaga mataʻina mo le pisinisi lomitusi, ua maua e saienitisi se auala fou e mafai ona faʻaumatia ai le manaʻomia o le vaitusi i le lolomiina.Fa'afou fa'aigoa "DTF Ink," o le tekonolosi e fa'aogaina ai le nano-spray e lolomi ai ata ma tusitusiga i luga o pepa, fa'aumatia pusa vaitusi fa'aleaganu'u e fa'atupu otaota ma fa'aleagaina mea fa'atau.

 

O saienitisi i tua atu o le atinaʻeina o le DTF Ink fai mai na faʻaosofia i latou i le manaʻoga mo filifiliga lomitusi lanu meamata.Latou te iloa o le tele o vaitusi o lo'o avanoa nei i tagata fa'atau e afaina ai le siosiomaga pe le faigofie ona toe fa'aaogaina.O lea na latou filifili ai e faʻaogaina le malosi o le nanotechnology e fatu ai se fofo lomitusi e leai ni vaitusi e lelei ma faʻatuatuaina.

 

O le tekonolosi vaitusi DTF e galue e ala i le fa'aogaina o se pulumu fa'apitoa e aofia ai se vai viscosity ultra-maualalo.O lo'o fa'atumuina le vai i le fiaselau afe o tama'i nanoparticles ta'ape i totonu.Pe a faʻatonuina le pulumu i se fasipepa, o le nanoparticles e teuina i luga o le pepa, lea latou te faʻamago ma fausia ai le ata manaʻomia.

 

O se tasi o faʻamanuiaga autu o lenei tekonolosi fou o lona aʻafiaga o le siosiomaga.O pusa vaitusi e lauiloa i le faigata ona toe faʻaaogaina ma faʻatupuina le tele o otaota matautia.Faatasi ai ma le DTF Ink, o nei atugaluga ua faʻaumatia atoa.O le Nano Spray e le maua mai ni mea fa'aleagaina ma o lona sua viscosity sili ona maualalo o lona uiga e o'o lava i tama'i matā'ele fa'amama e faigofie ona aveese e aunoa ma le tu'u ai o se toega.

 

O le isi fa'amanuiaga ole DTF Ink ole tau.Fa'atasi ai ma pusa vaitusi masani, e masani ona mana'omia tagata fa'atau e fa'atau mai pusa e sui ai taugata pe a uma mea tuai.Faatasi ai ma le vaitusi DTF, e leai se mea e manaʻomia mo soʻo se mea e sui ai - o le Nano Spray tank e faigofie ona toe faʻatumu, faʻafaigofie ai le tamaoaiga ma le siosiomaga.

 

E ui i le tele o faʻamanuiaga, o loʻo i ai pea nisi o faʻafitauli o loʻo siomia ai le DTF ink technology, aemaise lava e fesoʻotaʻi ma lona umi ma le lelei.O nisi o tagata tomai faapitoa tau alamanuia masalosalo o le a faamaonia e avea o se fofo talafeagai mo tusi maualuga-volo lomitusi talosaga, finau e faapea o le nanospray atonu e le faatuatuaina pe le ogatasi mo se taimi umi.

 

Ae ui i lea, o ona foafoa e tumau le mautinoa i le gafatia o tekinolosi.Ua amata ona latou su'esu'eina faiga faapaaga ma kamupani lomitusi i le lalolagi atoa e fesoasoani i le aumaia o le DTF Ink i le maketi, ma latou talitonu o le a avea ma se suiga o taaloga mo le alamanuia.

 

I mea uma, o le mea fou o le DTF Ink o loʻo faʻatusalia ai se laʻasaga tele i luma mo le pisinisi lomitusi, ofoina atu se tali faʻalagolago ma aoga i luitau o le siosiomaga o loʻo i ai nei e ala i pusa vaitusi.Faatasi ai ma lona faʻaogaina fou o tekinolosi nanospray, DTF Ink folafola e faʻafouina le auala tatou te mafaufau ai e uiga i le lolomiina ma fai ma sui o se laʻasaga tele mo se lumanaʻi gafataulimaina.

Ocbestjet Dtf Vaitusi


Taimi meli: Apr-21-2023