Iloiloga loloto o le tulaga o loʻo i ai nei o Saina lomitusi ma kopiina alamanuia lautele consumables

1.Lomitusi ma le kopiina o mea'ai lautele filifili alamanuia

I tulaga o le filifili alamanuia, o le pito i luga o le lomitusi ma le kopiina o alamanuia consumables masani e aofia ai toner polymerized lanu, meataalo consumable lautele, developers, ma isi, ae o le pito i lalo e masani ona faaaoga i lomitusi pisinisi, lomitusi lanu lanu, kopi lanu, ma isi. .

2.Tagata ta'alo tetele i le pisinisi lomitusi fa'aaogaina

O le faʻamasinoina mai kamupani tetele o loʻo auai i le maketi lomitusi faʻatau, o kamupani autu o loʻo gaosia toner cartridges e aofia ai Sennaco, Tianwei, Yijun, Mingtu, Kelilai ma isi gaosiga.Kamupani fa'apitonu'u o lo'o gaosia pusa vaitusi e aofia ai Sena Technology, Zhongrun Jingjie, Chengwei, Tuojie, Tianwei, Shanghai Huatai, Shanghai Speed, ma isi;fale gaosi lipine e aofia ai Senna Tekonolosi, Tianwei, Dazheng Hongshi, ma isi;kamupani gaosiga vaitusi e aofia ai Sena Tekonolosi, Baojie, Chuanmeixun, ma isi.

3. O la matou kamupani (OCB) o loʻo i le pito i luga o le alamanuia ma o se tasi o mea sili.Matou te gaosia a matou lava vaitusi pigmenti faʻaola ma gaosia foi meataalo sui mo ituaiga eseese o pusa vaitusi lomitusi.Faatasi ai ma i latou, o matou o le taʻitaʻi o pisinisi i le fanua o le Canon HP tele-format ink, e sili atu i le 50% o le maketi i Saina.O le tele o kamupani fefa'ataua'iga i totonu o le atunu'u e o'o mai ia i matou e aumai a latou oloa, ma o le fua faatatau pe a uma ona fa'atau atu e maualalo i le 1% pe itiiti.

Kamupani o loʻo mamao i luma i totonu o le faletusi vaitusi fale gaosi oloa e pei o Zhongrun, ma kamupani i le faletusi vaitusi e pei o Tianwei, ma isi mea uma o tatou tagata faʻatau ma e loloto le galulue faʻatasi ma i tatou.

Faʻafeiloaʻi tagata uma e o mai e faʻatau, matou te tuʻuina atu ia te oe ni kuponi tetele, faʻatauga e tasi ma faʻapolofesa auʻaunaga a le au faʻatau.Fa'afeiloa'i e talanoa felagolagoma'i.

DTF-INK_01Pusa Vaitusi Fa'atosina Uuliuli mo Hp T 728 Plotter Printer


Taimi meli: Ian-18-2024