O vaitusi fa'avae vai e 'ese'ese mai fa'avae so'o

O le mea pito sili ona taua o vaitusi fa'avae vai o le fa'amavaega latou te fa'aogaina.O le faʻamavaeina o vaitusi faʻavae solvent o solvents organic, e pei o toluene, ethyl acetate, ethanol, ma isi. .Ona o le faʻaaogaina o le vai e avea o se faʻamavaeina, vaitusi faʻavae vai e iai se puipuiga taua o le siosiomaga ma uiga saogalemu, saogalemu, e le oona, e le afaina, e le mafai ona mu ma e le paʻu, toetoe lava a leai se gaosiga o le kesi faʻaletino, aemaise lava i mea nei. itu e fa:
1. Leai se filogia i le siosiomaga o le ea.Talu ai o vaitusi fa'avae vai e fa'aaogaina e pei o le fa'amavaeina o vai, o le a le mafai ona tu'uina atu kasa fa'aletino (VOCs) i le atemosifia i le taimi o latou gaosiga po'o le taimi fo'i e fa'aaogaina mo le lomitusi, ma o VOC e manatu o se tasi lea o mafua'aga autu o le filogia. i le siosiomaga o le lalolagi i aso nei.E le mafaatusalia lenei mea ile solvent-basedvaitusi.
2. Fa'aitiitia le 'ona o lo'o totoe i luga o le mea lolomi ina ia mautinoa le tumama ma le saogalemu o mea'ai.vaitusi fa'avae vai e fo'ia atoatoa le fa'afitauli oona o vaitusi fa'avae solvent.Talu ai e le o iai ni solvents organic, o mea oona o lo'o totoe i luga o mea lolomi ua matua fa'aitiitia.O lenei uiga e atagia ai le soifua maloloina lelei ma le saogalemu i le afifiina ma le lolomiina o oloa ma tulaga mama atoatoa e pei o sikaleti, ava malosi, meaai, meainu, vailaʻau, ma meataalo a tamaiti.
3. Fa'aitiitia le fa'aaogaina o puna'oa ma fa'aitiitia tau o le puipuiga o le si'osi'omaga.Ona o mea totino o vaitusi faʻavae vai, e maualuga i homomorphs, e mafai ona teuina i luga o ata vaitusi manifinifi.O le mea lea, pe a faʻatusatusa i vaitusi faʻavae solvent, e laʻititi le aofaʻi o le ufiufi (o le aofaʻi o le vaitusi e faʻaaogaina i le iunite o le nofoaga lomitusi).Ina ua uma le suʻega, na faʻaititia le aofaʻi o le ufiufi e tusa ma le 10% faʻatusatusa i vaitusi faʻavae solvent.I se isi faaupuga, o le faʻaaogaina o vaitusi faʻavae vai e faʻaititia e tusa ma le 10% faʻatusatusa i vaitusi faʻavae solvent mo le lolomiina o le numera tutusa ma faʻamatalaga o mea lolomi.
4. Faʻaleleia le saogalemu o le siosiomaga faigaluega ma faʻamautinoa le soifua maloloina o tagata faʻafesoʻotaʻi.O vaitusi fa'avae soli e mata'utia i le gaosiga ma le taimi e lolomi ai.Solnts organic ma solvent-based inks i latou lava o vai mu, solvents organic e faigofie ona faʻafefe, ma faʻafefiloi kasa pa o le a fausia i luga o le ea, ma o le a tupu faʻalavelave pe a latou fetaiaʻi ma aloiafi pe a oʻo i le faʻatapulaʻaina o le pa.O se taunuuga, o le lamatiaga o le afi ma le pa i le gaosiga o le siosiomaga e matua maualuga lava.O le fa'aogaina o vaitusi fa'avae vai e 'alo'ese ai fa'alavelave fa'apea.

 

 


Taimi meli: Apr-20-2024